A Citromfű Illóolaj 10 Elképesztő Hatása

A-Citromfű-Illóolaj-10-Elképesztő-Hatása
Könnyen alkalmazható tippek, trükkök és tanácsok, hogy a lehető leghatékonyabban használd a citromfű illóolaj jótékony hatásait.

citromfű illóolaj a szárított citromfűből gőzdesztillációval kerül kivonásra. Gyakran használják teák és levesek ízesítésére, ugyanakkor illatosítanak vele kozmetikumokat, mint például szappanokat, samponokat.

A citromfű illóolaj természetes antidepresszáns, antimikrobiális, antiszeptikus és gyulladásgátló. Képes a baktériumok elpusztítására, az izomfájdalom enyhítésére és az emésztési zavarok kezelésére sok más egészségügyi előny mellett. Vegyük sorra a legismertebb jótékony hatásait!

A citromfű illóolaj antiszeptikus és összehúzó, vérzéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tisztító hatásúak minden bőrtípus számára.

Frissítő Illatos Fürdő

Elkészítése

A 100 ml bázisolajba lekeverjük a  2 csepp citromfű illóolajat, hozzáadjuk a 7 csepp levendula illóolajat, végül a 1 csepp rózsaolaj, 5 csepp teafaolaj 2 csepp kamilla olaj következik. Az így elkészült olajnak a bőrbe dörzsölése segíthet a pórusok tisztításában az egészséges, fénylő bőr elősegítésében, kellemes illata ellazít és megnyugtat, elősegíti a nyugodt alvást.

A citromfű leveleinek hatóanyagai az illóolajok (citronellál, citrál), a cseranyagok, a flavonoidok, a kávésav, a gyanta és a szaponin.

Komment szekció

Scentimeter Aromaterápia

V.I.P. Klub

10% Kedvezmény Első Vásárlásodból

Tips - Tricks - Advice - Exclusive Product Tests - Discounts

Become a Scentimeter V.I.P Member and your first purchase
We give a 10% discount!